2014. március 15., szombat

Energiák és az Idő



Amikor először hallottam erről, ott a 2 és a 8 óra voltak, mint választóvonalak. Van is ebben igazság, bizonyos meditációs íveken ez a rendszer működik. Amilyen a tudatpozíciód, olyan minőségű energiák érned Téged. Ebbe rendszert lehetne találni, meghatározva milyen dimenzió milyen valóságáról van szó, ám ehhez újabb évek kellenének úgy, hogy a Külvilág realitása semmilyen terhet nem ró Rám. Talán a következő meditációs időszakomban elkészítem.

Mondandóm lényege az, hogy ne az órákban nézzétek az életetek, hanem 3 meditációs ciklusban. Ha állandóan a rövid időterminusokat nézed, a gondolkodásod is ahhoz fog igazodni és nehezebben fogod meglátni a tágabb intervallumokat. Nem beszélve arról, hogy a rövid határidős életritmus úgy tesz rabbá, hogy azt Te teljesen normális dolognak is látod. Ha hozzászoksz a tágabb értelmezésekhez, akkor le tudod lassítani az időt Magadnak. Ami ahhoz kell, hogy meg is tudd állítani a világot Magad körül. Enélkül ugyanis nincs komoly mágia.

A 3 meditációs ciklus

1. Meditáció (Felkészülés)

A meditáció ahhoz kell, hogy meg tudd valósítani az Álmaidat. Ha nem meditálsz, maradsz azon az agyhasználati szinten, ahol vagy és nem Te fogod átélni az álmaid. Az agyad fejlesztése aztán újabb kihívásokat és megoldandó feladatokat hoz, amik azért érkeznek, hogy az álmaiddal kapcsolatos fejlődést át is tudd ültetni a gyakorlatba. Ahogy véget ér ez a meditációs ciklus, azt onnan veszed észre, hogy elkezdenek megvalósulni a szándékaid és visszatérsz az Életbe.

2. Angyali Én (Feladatvégzés)

Olyan tevékenységet végzel, amire a meditációs cilkusban szakmailag készültél. Ez az ún. leszületési feladattal kapcsolatos. Ez születésed óta Veled van és meghatározza minden cselekvésedet. Ebben a ciklusban nem a saját dolgaid, hanem amolyan megszállottság vezérel valamilyen Ügy vagy Cél felé. Az Életbe is így kerülsz vissza olyan emberek által, akik az utolsó pillanatban robbannak be az életedben fönn, mint például barátnő. Ez azért van, mert Alsóbb Világban már él egy Te, akibe aztán alászállsz, hisz a Tudatod eddig a mindennapi valóság fölött lebegett. Ennek a ciklusnak a végét akkor veszed észre, ha megjelennek a ribancok.

3. Felettes Én (Tapasztalatszerzés)

Itt eleresztheted Magad, mert a cél az, hogy azt tedd, amire vágysz. Vagy amire állandóan gondolsz. Vagy amit érzel. Itt az érdek nem bűn, sem az érzések. Arra persze figyelned kell, hogy maradj aki voltál és maradj mindig az, aki vagy, mert lehet, az a dolgod, hogy Te mondd meg, hol húzódik valaminek a Határa. Például a jóízlésé. Vagy a humánumé. Sok hatás ér Téged, amikből aztán egyszer csak eleged lesz. Ebből lehet sejteni, minden vágyad egy csendes időszak lesz, ahol letisztulhatsz, rendezheted a gondolataid és beépítheted a tapasztalataidat a következő meditációs ciklusodba.

Ez az Ezoterikus Fejlődés helyes spirálíve a nyugati típusú 'modern' helyeken. Amiben másképp kell tudnod látni az időt. Ha 8-16-ig rendszeres munkád van, abban nem tudod megcsinálni, vagy kell egy ilyen fazon, mint Én, aki lehet, hogy talál erre is valami kreatív megoldást. Az őslakosok minden bizonnyal a Megváltónak látnák, pedig Ő csak egy egész jó holo-programozó.