2014. március 28., péntek

Mindenkit érdeklő dolgok



Örök Élet

Az örök élet egy olyan dolog, amit érdemes átgondolni. Úgy kezdődik, hogy mindenki előbb-utóbb meghal, akit ismersz és nem lépett be a Programba. A Programra történő jelentkezésed úgy tudod beadni, hogy az egyik születésnapodat nem ünnepled meg, sőt, senki nem is köszönt fel. Persze lehet másképp is, mert más tudatszinteken más-más a szándékjelzés. Aztán egyszer biztosan eljön az Idő, amikor már nem akarod az örök életet tovább ebben a testben és átviszed a tudatod egy következő alkalmas testbe. A Kérdés mostantól már megváltozott szempontok szerint dől el, mint eddig, hogy ki kit érdemel.

Sérthetetlenség

Legegyszerűbb hittel. Csakhogy ez olyan fajta hit, amit több Pecsét véd. Itt tényleg hinned kell, és ennek is más dimenziói nyílnak meg később. A másik titka az, hogy több komponensű. Vagyis kellesz hozzá Te is és egyáltalán nem mindegy, az a Te kicsoda. Mert a másik komponens a tudás, aminek megértése nélkül nem sokat ér a hit. Bár a vakhit is egy olyan dolog, hogy ha az ember kitart mellette, akár Győzelmet is hozhat. Csak jól kell megválasztani azt, kiben és miben hiszel, ami/aki mellé leteszed a vakhited (mert nem volt merszed/lehetőséged fejleszteni az agyadat, hogy megértsd). Ám ez csak egy megelőlegezett bizalom, amit mellé kapsz, mert a tanuláson Neked is át kell menned.

Testformálás

A tudatoddal nagyon sok mindenre képes vagy, ha rájössz, hogyan vezéreld a képességedet a megvalósulások egy másik területe felé. Mivel a környezet holografikus, kell hozzá egyfajta gondolkodásmód, hogy valaki ilyesmibe kezdjen. A vakhit itt is célravezető, csak túl sok a követendő személy és nehéz rátalálni a Sajátra. Ezt Gyenge Jeleknek hívják és csak meghatározott személyek képesek követni őket.Szóval a testedet formálni tudod a gondolataiddal, ha rájössz a holografikus gondolkodás kulcsára.

Varázserő

Minél több a félelem, annál kevesebb van belőle és fordítva. Hisz ha biztos vagy Önmagadban, akkor nincs mitől félned, nem? Amiket itt olvasol, rávezetnek Téged arra az Útra, amit keresel. Hisz itt olvasol, nem?

Halál

Nincs olyan, hogy halál, csak tudati utazás van. Csak olyan van, hogy Számodra hal meg (mert nem voltál képes elengedni, hogy továbbmehessen az Útján). Valószínűleg később még találkoztok, ám akkor ezt az írást biztosan elfejelted.