2014. március 15., szombat

EmberTőzsde



Figyelem! Az EmberTőzsde megnyitotta Kapuit az Istennő Bosszúja támogatásával!

Az Ezüst Fény, mely beragyogja szerte Spirituális Vidéket mostanság az ÉlményPark holo-platformon megjelenik és meg is nyitná vállalkozásait. Mivel nem lehetnek dolgok tőzsde nélkül, itt az egyes emberek azok, akiknek értéke van és úgy cserének gazdát az Angyalok, amilyen az ember árfolyama.

Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a jelenlegi beállítások nem hozták meg a kívánt sikert, így 2012 december végén - mikor lehetőségünk is van Hivatalosan Megjelenni - a Nyitás már az Új Beállítások jegyében indul és felhívjuk a figyelmet arra, az eddigi árfolyamok ezzel jelentősen módosulhatnak! Az apró betűs részben minden benne van, lehívható félálomban a tudattal.

A hirtelen beálló változásért előre elnézésüket kérjük, de az Üzleti Szellembe nem nagyon fér bele a humanitás, a Profit az első, az idő pénz, valamiből meg kell élni, szóval bocsika! Aki beleőrülne, itt a névjegykártyám, ha szóba állok veled, beszélhetünk róla. Aki belehalna, már most értesítem, hogy irodánk már a Túlvilágon is üzemel, így ha van erről égi papírja (legyen neve Pecsét), minden halállal csak átutazik (támogatja az  Égi Ezt beszoptad Utazási Iroda) és nem sérül az időmátrixa.

AZ Embertőzsde az értekrendek szerint működik. AZ értékrendet pedig egy Objektív Kritériumrendszer alkotta a lélek szempontjainak figyelembevételével. Mindenki érzi, remélem!