2014. március 15., szombat

Magyar



Megjegyzem ezt Magyarországon meg lehet írni (mármint ezt az írást) és csak azért nincs belőle kiakadás, mert Én amúgy is egy kommunista (erről az oldalról) és fasiszta (a másik oldalról) vagyok eleve, tehát sehova nem tartozom, mert ugye mondanom sem kell, nem vagyok se kommunista, se fasiszta, így őket nem is ismerem. A normális magyaroknak meg a politika a hétköznapi életükbe így nem jön be. A klasszikus liberális gondolkodásommal egész jól elvoltunk, amikor kiderül, az egyik srác miépes. A magánügye, amíg nem hozza be a témát a közösbe. Fordítva is!

Szerintem a magyarok olyan Ősök, akik itt maradtak és figyelték az Eseményeket. Aztán amikor erre rájöttek valakik, elárasztottak minket mindenhonnan, hogy ők legyenek a magyarok. Vagyis a legtöbb igazi magyar a világon él szétszóra, mint külföldiek. A magyarok meg olyan névbitorlók, akik azt hitték, ezzel tuti a bejutás. Mert az a történet, hogy ide megjöttek a hunok és itt nem volt senki (Európa legjobb éghajlati és termőföld területeiről beszélünk), az már csak a logika szerint sem lehet igaz, ha a németek azonnal indítottak kettő (!) támadást is, ahogy tudomást szereztek a dologról. Persze akkor még nem sokat tudtak a háborúzásról, de sokat fejlődtek. Szerintetek éldegélhettek volna itt szabad szlávok, ha nem védi őket jelentős katonai erő? A Hun Birodalom olyan volt, mint ma az EU. Semmi más nem történt, mint egy harcias népet kizavartak Ázsiából, akik aztán sikerrel olvadtak be abba, ami már eleve itt volt.

Előre szólok, van egy olyan, hogy földi értelemben vett magyar (erről van papírod) és van egy olyan, hogy égi értelemben vett magyar, ami - biztosíthatok mindenkit - nem ugyanaz! Azt csak halványan jegyzem meg, milyen találó is ez a magyar nyelv az 'értelemben vett magyar' sok jelentésével.


- Miért, te ki vagy?
- Egy szkíta. Mi éltünk itt, amikor megjelentetek Ti, a hunok. Na erre mit lépsz, Nagyfiú?
- Akkor nem is vagy magyar!
- Nem, nem! Nem jól tudod. TE nem vagy magyar valójában.


Arra is fel vagyok készülve, ha a 'ki az igazi magyar' játékban a Fénypontig kell visszamennem, hogy igazoljam gyökerem! Egyelőre a szkítával vezetek a hunokkal szemben és az indiánokkal sem állok rosszul az amerikai fronton.