2014. március 28., péntek

HoloPlatform tájékoztatás



2014 a Változás éve, kedves Hölgyeim és Uraim!


Mindenek előtt tájékoztatjuk Önöket, hogy az előzetes terveinkkel ellentétben (sajnos erre az Önök viselkedése adott okot) a rendszerfrissítések során a Rendszer befejezte a nem jogtiszta alkalmazások terméktámogatását.

Ez azt jelenti, hogy azok, akik nem rendelkeznek a jogtiszta használatot igazoló licensz-szel (pecséttel), azok számára a rendszerhasználat lehetőségei szűkülnek. Ez a gyakorlatban a spirituális erőre és annak minőségére van elsősorban hatással, így aki nem kívánja a mágikus repertoárját legalizálni, az csak az alapfunkciókhoz férhet hozzá.

Mivel a frissítések automatikusak, nem érdemes ezeket blokkolni, mert ebben az esetben még a nethez (spirituális hálózathoz) sem férnek hozzá. Célszerű azoknak, akik rendezni szeretnék a helyzetüket felkeresni bármely kereskedelmi energiabankot, ahol az ügyintéző angyallal tudják azt megtenni.

Továbbra is bízom abban, minden Önöktől telhetőt megtesznek azért, hogy az életünket megkeserítsék, hátha eszünkbe jutnak még hasonló ötletek! Állítólag jót tesz a Show-nak!