2014. március 28., péntek

modern megváltás



Liúk-Lányok, ha Ti csak beszéltek az Egységről, ám ha Én ezt a sok pályát átlátom, akkor Én vagyok Az Egység, nem?

Abban mindenki egyetért, hogy az Embereknek ki kell jönniük az Állatvilágból, ám ha ezt fraktálban gondoljátok tovább, akkor logikus azt a feltételezés, hogy akkor az Angyaloknak is ki kell jönniük az Emberek Világából. Míg az isteneknek az Angyalok Világából és így tovább, Ti csak eddig eddig láttok még.

Ha ez mind térben, mind időben megjelenik egy monitoron (legyen 3D-ben a mai Föld), akkor is jól elférnek Egy Helyen, hogy soha nem is találkoznak. Mert oda csak vetülnek.

Az EmberTőzsde, a LényTőzsde földi megfelelője beindulásával felzajlott a társadalmi élet. Az emberek hirtelen árfolyamingadozásokat éltek át és ez felborította az addigi Kisugárzási Rendet. A norma, amihez viszonyítottunk, az a galaktikus civilizációs standard, ami egy Galaktikus Szabvány a bolygók fejlettségének megállapítására. Ezért különösen örvendetes, hogy végre világosan és egyértelműen kiderül, ki kicsoda valójában, hisz a dolog mögött egy objektív kritériumrendszer gondoskodik arról, hogy sértődés ne essen amiatt, hogyha valaki netalálntám mesterségesen befolyásolni szeretné az Árfolyamát. Mert nem tudja. Így a haver se tudja elintézni. A Kód olyan Kulcs mögé van rejtve, hogy biztos vagyok abban, kiváló Ellenfeleket találsz majd, mire elérheted, hogy megpróbáld feltöretni Velem. A most épp beinduló Központi EnergiaBank (pár magánszemély és a haverok, meg pár jóseggű nő) alatt már nyílnak a Helyi Energiabank Kirendeltségek, melyek szívesen állnak Ügyfeleik rendelkezésére, hogy először megbeszéljék a Törlesztést, melynek részletei az eddig felhasznált Energia minősége és mennyisége alapján értendők. A Törlesztés csak a legritkább esetben meg engedi mag azt, hogy csak pénzzel elintézhető legyen a Dolog. Szóval a Központi Bank itt van, de vannak - szigorúan magánszemélyként a magántúlhatalom elleni harc egyik főszólalójaként - kereskedelmi banjaink is, ahol személyes konzultáció keretén belül lehet ügyintézőnnkel (valamelyik angyallal) a részleteket megbeszélni a kedvező részleteket és a kamatos kamatot. Nehogymá csak itt szabadon ugrálhasson a spirituális térben!

Azt kérték, az emberek számára is könnyen érthetően magyarázzam el és ha már ott vagyok, dolgozzam is ki. Gondoltam nem jön rosszul a későbbiekben. Már csak Üzletileg sem. Jó időben ott lenni, amikor nyílik az Ég és Te vagy a Központi EnergiaBank (azaz az égi Háttérhatalom) Alapítója és az egyik főnöke.

Mivel a Dolog objektív (azaz Mindenkire vonatkozik, Rám is!), azt is mondhatnám igazságos, mert korrekt. A kísérletek során rájöttünk, a szubjektumot is bele lehet ebbe illeszteni, ha használod az intelligenciád és empatikusan is behatárolod.

Szóval amint ismét beköszönt a humán civilizáció tavaszi szele, a Gonosznak nevezett Energiák, melyeknek a helyük az Állatvilágban lenne, azok vissza is jutnak a saját világukba. Mint ahogy az emberek is az Angyalok világából és az Angyalok is az Istenek Világából. És így tovább fraktál.

Jó ez a hologram, nem? Ha akarod, megrendelheted most a DeskTop alkalmazást, ami olyan, mint egy Böngésző és van egy Segítő Varázslója is. Intelligens! Telepítsd fel Maganak gondolatban! Olyan, mint a windows, csak ez holo és ingyenes. Figyelem! Reklám hangzott el.