2014. március 15., szombat

Sátánról őszintén



Sátán mindenkinél aszerint viselkedik (mindenkiben aszerint viselkedik), ahogy és amit az Illető hisz és tud Róla. Azért nem hatnak a Támadócuccaitok, mert ahogy Belémkerül egy, az KÉNYTELEN olyan Szerepben lenni, amit Én osztok ki Rá. Így van ez Nálatok is, ám Ti mégis abban hisztek, amit ezek beadtak Nektek.

Én viszont - aki az objektív tudományos szellemű megközelítésben vizsgálom a spirituális valóságot - csakis a Saját Magam által beszerzett információk és adatok elemzése után alakíthatom csak ki a véleményem. Mivel Sátán egy főszereplő mindenki életében, így Vele hamar foglalkoznom kellett. Sátán az a spirituális pozíció (vagyis egy tudatszint), akinek isteni szintű szabad hozzáférése van a Rendszerben. Vagyis a logika szerint ha Én Isten lennék, biztosan (!) Sátán karakterét választanám arra, hogy alászálljak, hisz ez az egyetlen, amiben teljesen szabadon és a maximális hatalom mellett mozoghatok.

Ezeket nem úgy kell elképzelni (bár már páran megtettétek és tényleg meg is jelentek 3D-ben emberként), hogy ez az ember Sátán, ez meg nem. Vagyis nem úgy van, hogy Én vagyok Sátán, Te meg az ártatlan angyalka, hanem úgy, hogy Bennem is ott van és Benned is. Az arány nem mindegy! Ez függ Tőled. A minősége és az ereje. Ezért van az, hogy egyes emberi alakok a Szememben értékesek, mások meg nem és a Szakma a másokat tartja profiknak. Legyenek Ők akkor a Profik! Azok, akiket és azok, akik annak tartják Őket. Én Benneteket tartalak inkább annak.

Most a legjobb az, ha mindenki beteszi Sátánról alkotott tudásának és hitének energiáit a maga képzeletbeli Lomtárába, de onnan ne töröljétek ki, mert nem akarjuk megölni!