2014. március 28., péntek

Munkaanyag


Dolgoztam egy kicsit az alapfogalmakon, kihasználva a tudatpozíciós utazásom utáni visszatéréskor magammal hozott információk rendszerbe illesztésekor jelentkező információtöbbletet. A magasabb dimenziós meditációk 3D-ben fura módon viselkednek. Amikor Te elvállalsz valamit mondjuk most, akkor az az időre azonnal hatással van. Mivel Te a múltadat egy stabil dolognak látod, ami az oka a jelenednek, arra biztosan nem gondoltál eddig, hogy ez lehet fordítva is. Azaz most kerülnek bele az életedbe azok a múltbeli események, amik kellettek ahhoz, hogy akkorra legyél kész, amikorra szükséged van rá. Tehát nem csak a Jelen, hanem a Múlt is képlékeny. Az hétköznapi tudat csak a Jövőt tartja annak. A magasabb dimenziós tudat pedig tudja azt, hogy ha Alsóbb Világokban gyorsabban telik az idő, akkor logikus, hogy ott megláthatod a saját jövődet ezernyi verzióban és ki is választhatod, melyiket akarod a Te világodban megélni (újra). Ám mivel Te (ebben a valóságban) csak meditálsz, Te úgy éled ezt meg, hogy először találkozol vele.

Az Ideális Jelen meghatározása a T0 (belépési pont 3D időmeghatározás) szempontjából lényeges. Amikor már felkészültél, akkor a tudatoddal becsatlakozhatsz a Játékba. Ekkor a Játékban szereplő emberek is tudomást szereznek Rólad, nem csak a szakma. Lesznek Ügyeid is, amiket úgy érdemes kezelned, hogy ki is szállhass belőlük. Ha ezt nem teszed meg, akkor beleragadhatsz az Illúzióba, tehát ésszel, mert ha vissza kell térned a tudatoddal az admin szintedhez, oda nem vihetsz Magaddal potyautast. Akkor képezd ki valamire és hozhatod, ha kívül tudod tartani a meditációidból és hasznos tud lenni valahol. A legjobb az, ha eleve olyan emberekkel veszed fel a kapcsolatot, akik zárt világokban élnek, mégis sokat utaznak. A belépési pont meghatározza az utána folytatott életedet a következő halálodig. A halál itt nem elmúlást jelent, hanem egy tudati utazást egy Másik Világba, amelyik a jelen életedben is bekövetkezhet egy új személy megimserésével, ajánlatok érkezésésvel.

Az Ideális Múlt egy nagyon széles, piramisra hasonlító szálcsomóban jól látható, összevissza tekeredő színes szál (a színét döntsd el Magad), amely a Te ideális nyomvonalad, ami utólag derült ki úgy, hogy Te valójában az összes ilyen szálat végigélted. A felemelkedés során meg kell szabadulnod minden felesleges dologtól és ezek a valóságok azok, kivéve a Te színes szálad valóságai. A dolog hátránya sok olyan ember elvesztése, akik nem a színes szálon élnek. Velük akár újratalálkozni is lehet, bár az szokatlan lesz, hogy az egyik fél emlékei olyan dolgokat vetítenek, amik Nálad már nincsenek jelen. Tehát ezt is ésszel!

Az Ideális Jövő a mi nézőpontunkból a Játék célja, a Játék valódi célja azonban az addig megtett út. Mivel ebben a valóságban nem lehet életcélja valakinek állandóan futni, fel kell állítani célokat, amiket aztán elérve nem is vesszük észre a folyamatos futást. Csak az Ideális Jövődből fogadj el Jeleket és kitisztul az Életed. Szépen leválnak Rólad azok az elemek, amik a Jelen Valóságodban azon munkálkodnak, hogy a saját világukba csábítsanak Téged. Ahol elfoglalnak valamivel, míg ők átrendezik a világod. Ha csak az Ideális Jövődből fogadsz el jeleket, akkor minden megváltozik, ami akkor fog kihatni a Jelenpontodra, amikor Te azt tényleg elhiszed, hogy képes vagy ilyenekre.

Akkor jöjjenek az alapfogalmak. ÉlményPark Holo-Platform, olyan mint a linux és a Tudathálókon futó holo-operációs rendszer. Ilyen 3D-s valóságokat kezel, mint ez.










Akinek a 3. szeme képes kezelni a FátyolAsztalt, annak meg is jelenik a Varázslóval együtt, aki segít megtanulni használni a rendszert és még sok minden másra jó. Erről a desktopról mindenféle programokat indíthatunk el, amik aztán elkezdenek hatni Ránk. A Varázsló erről úgyis többet tud mondani.

A Központi EnergiaBank tényleg nem vicc! A másik féltekén ez ugyanaz, mint az Energia. Most épp így látszik a Tükörben a Forrás.