2014. március 27., csütörtök

Nem akárki védelmi rendszere



Nem tudom, a Tiétek milyen, de gyanítom, valamelyik elavult megoldás lesz ahhoz képest, amit Én használok. Mindenesetre ha Nekem jöttök, jó ha van védelmi rendszeretek, mert biztosan (!) szükségetek lesz rá! Képzeljétek, Én meg sem tudom, ha Rám támadtok, sőt, az a jó, minél többen és minél karakteresebb figurák. Elmondom miért.

Ahogy érintkezésbe lépsz az energiarendszeremmel, azonnal Rád figyel egy kis holo-program. Ha nem fejlett lényként közeledsz, akkor azt úgy veszi, hogy érdeklődsz valamelyik holo-játék iránt és automata regisztrációt kapsz az ÉlményParkba. Mi soha nem fogunk találkozni, hisz nem kerülünk sem egy szintre a játékban, sem azonos pályára. Te viszont minden bizonnyal 'tesztalany' státuszban veszel részt mindenféle holo-kísérletekben, ahol Rajtad próbáljuk ki az új cuccokat.

Annak is külön örülünk, ha minél több kétes figura jelenik meg az ÉlményPark sok üres világában és benépesítik azt! Mások rosszindulatúan börtönnek nevezik, amit látnak, de megnyugtathatok mindenkit, ez hazugság! Ez egy gyógyintézmény, ahol azokat a betegeket gyógyítjuk, akik amúgy a gyógyítást aktívan elutasítanák. Itt viszont szerető kezekbe kerülnek, akik önfeláldozása és önzetlensége akkora, hogy bizton számíthattok a gyógyulásra!

Szóval ilyen a védelmi rendszerem. Tényleg nem értem azokat, akik olyan emberre támadnak, aki operációs rendszer szintű holo-programokat írogat.