2014. március 28., péntek

Nem tehetem azt meg



Az EnergiaBank Közleménye!

Mint közismert, az EnergiaBank tevékenységét Ügyfeleihez hangolja, hogy az az ügyfél számára a legérthetőbb legyen. Ezt a szolgáltatást örömmel bocsátjuk Ügyfeleink rendelkezésére, a díjazásról és annak mértékéről most nem ejtünk szót, mert nem akarjuk beárnyékolni ezt a Nemes Napot ilyesmivel, ami (az Ügyfélnek) nem is annyira fontos.

Ügyfeleink egy Tükörrel szembesülnek, mely úgy működik, mint egy konzol. Ahogy az Ügyfeleink tesznek másokkal, úgy jár el Velük szemben az EnergiaBank.

A bankszektorben tekékenykedő Ügyfeleink részére külön közleménnyel kedveskedünk. Mint ahogy az egyik bank reklámjából megtudhattuk, hiába késnek a reklámfilmben megszólaló úriember beszállítói, ő nem teheti azt meg, hogy késsen a törlesztőrészletekkel. Olyan kedves ez a reklámon át a népre vetülő szabály-mágia, hogy elismerésünk jeléül ezennel tájékoztatjuk Önöket, hogy nem tehetik azt meg, hogy késsenek a felhasznált Energiák letörlesztésével és annak részleteivel.

Amennyiben ez mégiés megtörténne, az Illetők életeit elárverezzük, őket pedig - szerződésünk értelmében (apró betűs részben olvasható) - egy másik életbe helyezzük. Még mindig jobb, mint az utca, kedves Ügyfeleink!

De ne csüggedjenek, nem lesz rossz életük!