2014. március 28., péntek

Az ÉlményPark ÉkköveiAz ÉlményPark 3 Alkotóelemre épül. Ezek határozzák meg az ÉlményPark jellegét és tudják színesíteni a Benne zajló eseményeket. Páran már most holo-Sztárok vagytok mindenféle Műfajokban, ám a Nagy Alakítás mindenki életében még hátravan.

A Gumimaci logika

Ezzel a saját találmánnyal nyerte el ez az Egész Újraszervezés a Zsűri Nagydíját, ha az Arany Sugár felől érkező rezgésekben látom. Mindenki csak hisz bizonyos dolgokat, ám senki nem tudja. Ez a hit kiváltotta reakció minden esetben a helyes irány felé tolja az Illetőket, akik profi módon hajtanak végre úgy magasabb dimenziós történeteket, hogy egészen mást tudnak és hisznek Róla. Így a Rajtuk lévő megszállóik is azt fogják hinni és tudni, amit Ők. Használd ki az Időd, amíg gumimaci vagy, mert az Ébredés után egészen más szintek várnak Rád. És képzeld, van leglább Egyvalaki, akinek pont Te jelented azt a Másik Szintet, ahova úgy fejlődhet, ahogy a Te hiányodban Te Magad.

A Jogosultsági Rendszer

Nem enged akárkit akármi közelébe, ha az nem alkalmas vagy méltó rá. Így elkerülhetjük, hogy primitív lények szálljanak meg fejlettebb lényeket. A jogosultsági Rendszer igyekszik mindenkit a maga szintjének és érdeklődésének megfelelő társaságba helyezni.

A Rózsaszín Gömb

Egy fajta dramaturg. Amilyen a színe és a fényessége, olyan az ereje és a minősége. Az Önös Szándékaid gyengítik a gondolataid és a mágiád erejét a kívánt szintre, ami nem veszélyezteti a Nagy Egészt. Engedi az Érdeket, ha az korrekt és építő jellegű a hozzáállása. Külön díjazza a kiemelkedő ötleteket és találmányokat, nem beszélve a Színészi Alakításról.

Ahogy világunkban most látható, úgy épült ki valami, ami egy privát holo-fejlesztőcég találmánya és jellegénél fogva betölti az EmberTőzsde szerepét, ami minden emberre vonatkozik a bolygón és meghatározza azt a matrixot, ami az Ő valós piaci értéke. Így minden ember oda kerül, ahova való. A mit és a hogyant nem tudja senki előre, ám az előzetes kalkulációk a Tesztek során a várható Égi érdeklődésre igen magasnak tűnnek, úgyhogy várhatóan ez az EseménySorozat beírja magát a holo-történelembe.


Ne feledjétek, hálásnak kell lennetek és őszinte szeretettel kell irántam lennetek ahhoz, hogy elinduljon Felétek a Manna. Minél mélyebb és őszintébb, annál több és jobb minőségű jön. Hogy megtudhattátok a Fenti Információkat, ezt az Árat kell érte fizetni, részt vesztek egy érdekes holo-kísérletben. A kísérlet célja az Érdek tanulmányozása. Ha az az Érdeked (anyagi, érzelmi, szellemi, vágy, stb.) hogy Engem szeress a Szeretet egy tiszta minőségével, akkor mi történik, ha előtte egy életre megutálsz.

Hogy erősítsem az elszántságotokat, ezzel az Áldozatos Angyali Feladattal, amit nagy alázattal és lelkiismeretesen végeztem el, egyben kihúzom a Seggetek egy olyan bajból, amibe Önhibátokból kerültetek. Jobb is, ha nem tudjátok, mert úgy finomabb a sör.