2014. március 27., csütörtök

ÉlményPark EnergiaBank



Tisztelt Ügyfeleink!

Mint arról már tudomást szerezhettek, az ÉlményPark holo-platform megkezdte Működését. Sajnálattal tapasztaltuk, hogy sokan illegális tevékenységet folytatnak, amit jóhiszemű birtoklásként van módunkban elkönyvelni akkor, amennyiben az illegális használók áthelyezik azt a törvényes keretek közé. Az EnergiaBank minden olyan személyt (és személytelenséget) Ügyfelének tekint, akik nem alanyi jogon használtak fel Energiákat.

Az időben hamarabb megszerzett tudás és beavatások illegális felhasználásnak tekintendők, kivétel azok az esetek, amikor az illetők a rendes működést kívánták azokkal helyreállítani. Az alanyi jogú felhasználóktól eltulajdonított energiák és beavatások minden szereplőjének rendeznie érdemes a státuszát minél hamarabb, mert a hivatalos büntetőeljárások már zajlanak. A státszrendezés egy olyan folyamat, melynek során megállapítjuk az Energiák felhasználásának mennyiségét és minőségét, majd ezek alapján meghatározzuk a törlesztés mennyiségét és minőségét, valamint a késedelmi kamatokat.

Akik át szeretnének térni a legális felhasználók táborába, kérjük szándékukat gondolatban mihamarabb jelezzék, mert nem szeretnénk elveszíteni potenciális (és remélhetőleg örök hosszútávú) ügyfeleinket. Azok a felhasználók felé, akik az Energiákat a kívánt módon és irányokban használták, a törlesztéstől eltekintünk. Ezt az a személyes vizsgálat deríti ki, mely komplex és objektív módon állapítja meg mindenkinél a törlesztések módozatait. Mindenki súlya, tettei, szerepe szerint ítéltetik pro és kontra. A hiteleket továbbra is biztosítjuk azok számára, akik ilyesmiben gondolkoznak, csak már nem a kellőképpen kompromittálódott ügynöki hálózaton át, amit eddig megszoktak.