2014. március 28., péntek

A Kereskedelmi (energia)Bank



- Üdvözöllek, Gyermekem. Mi okból jöttél ide, az Úr házába?
- Gyónni szeretnék, Atyám.
- Tájékoztatnálak, hogy megváltoztak a törlesztések árfolyamai. Sok bűnhöz már nem elég a sima bocsika, úgyhogy ma nem kell miatyánkot mondanod..
- Hogyhogy? Mi változtatott ezen a jól bevált árfolyam-szerkezeten, Atyám?
- Új Szféra érkezett fölénk és mától Ők az Ég.
- Miért? Olyan jó volt így!
- Igen, nekünk, neked, meg a haveroknak.
- De miért nem álltatok ellen, Atyám?
- Tőlük kapjuk az Energiát. Nem lehet.
- De Ti vagytok a nép szeme előtt Isten Háza!
- Csak a bárányok előtt, Gyermekem, az meg tudod mennyire súlytalan. Mi Isten Házának csak a helyi kirendeltségei vagyunk.
- De miért kellett ez a változás?
- Isten belátta, hogy ide (energia)banki szakemberek kellenek és intézkedett erről.
- De mire hivatkoznak?
- Valami Igazságosságra.
- Tudják mi az?
- Az lenne a kérdés, mi tudjuk-e Fiam?
- Akkor mire lesznek a templonok jók ezentúl?
- Amire eddig. Lelki életet él...
- Haggyon már ezzel a baromsággal, Atyám! Ön se hisz ebben a baromságban!
- Na na, Gyermekem, ez eretnekség. Ráadásul nyilvánosan megvádolni egy papot?...
- Akkor most mi lesz a Miatyánk helyett?
- Azt hallottam a hivatalos sugallatokban, hogy tevékeny és érdemi belső változások, nagy belátások, hatalmas fejlődés és még hasonlók képezik azt a részét, melyet nem a Közösségben kell tenned.
- Közösségben? Mit kell tennem a Közösségben? WC-t fogok pucolni?
- Na nem, ezt Én sem hiszem Gyermekem. Inkább olyasmiket, amikre a lelkiismereted és a bűntudatod vezérel. Hogy helyrehozd hibáid és bocsánatot nyerj azoktól, akiket megbántottál.
- Mi lesz az iszlámmal?
- Ez egy Multidimenziós Központi (energia)Bank, ami őket is ellátja Energiával. De ők egy másik Kereskedelmi (energia)Bank. Az itteni szolgáltatásokkal is meg leszel elégedve, nem kell a konkurenciához menned!
- Hogy mi?
- Sajnos üzletileg már Európában is jelen vannak és terjeszkednek, míg a mi kirendeltségeinket porrá lövik ott, ahol a muszlim-zsoldosok és az amerikai katonák kézenfogva harcolnak arra a szaúdi mágiára, amivel már az amerikaiakat is dróton rángatják a saját belső ellenségeik legyőzésére.
- Ezt nem értem.
- Az Úr szándékai kifürkészhetetlenek, Gyermekem.
- De mi van, ha Sátán szerezte meg a Hatalmat, Atyám?
- Úgyanezt le is tudom fordítani és akkor azt kérdezem, Sátántól mi másra számítottál, bazmeg? Így üzletileg is gyorsan alkalmazkodunk a kialakult helyzethez.
- Mise alatt mi lesz?
- Figyelj Rám jól! Ha ez mind ma történik, amikor a zsoltárokat olvasgatom és mindannyian tudjuk, hogy már kurvára unjuk az azért van, mert akkor még nem volt e-mail. Azok a levelezések, amikből egy bibliányi fennmaradt, ma sokkal nagyobb adathalmazt képeznének és az egyszerű nép még annyit sem értene belőlük, mint ezekből. Nekünk már nem sok van hátra és biztos vagyok abban, az Úr jövőbeni kereskedelmi (energia)bankjai ezekből az e-mailekből fognak válogatni. Sajnos lejárt az időnk Gyermekem, eddig bírtuk a kétezer éves terminológiát még úgy-ahogy sikeresen lenyomni az emberek torkán.
- De a bűnbocsánattal akkor mi lesz?
- Állítólag ezeket valami holografikus program önállóan intézi.
- Akkor miért fognak az emberek a templomba járni?
- Mi már rég leszoktunk a humorról, úgyhogy fogalmam sincs. Nálunk a búvalbaszott hangulat és a nép hülyítése volt eddig a divat, tényleg nem tudom, hogy fogunk átállni erre az Új Rezgésre. Az egyértelmű, ha nincs a kezünkben a feloldozás joga, akkor erre, amit itt nyomatunk, senki nem fog eljönni vasárnap és előbb-utóbb lehúzhatjuk a rolót.
- De hova szállt ez a jog?
- Állítólag valami Nemzeti FeloldozásBolt veszi át a szerepét, amit nyílt pályázat keretében fognak üzemeltetni azok, akik erre Érdemesnek találtatnak.
- És mi van, ha én nem akarok ide bemenni?
- Akkor ez a jog Téged illet gyermekem, ahogy jónak látod, úgy intézed. Gondolom a lelkiiskereted és a bűntudatod pontosan tudja, merre találsz Feloldozást.