2014. március 27., csütörtök

Az Ég az a Föld, ahol nem könyörögnek fölfelé



A tudatpozíciód úgy tudod állítgatni, mit és hogy hiszel arról, mi függ Tetőled. Azonban ahogy beállítottad, érkeznek az ellenérdekű és/vagy eltulajdonító szándékok és ezek a beállítások elállítódhatnak. Ekkor Téged arra használnak, hogy újra elindulsz visszaállítani és ekkor mások viszik el. Pont olyan, ahogy mi a háziállatokat tartjuk, csak itt mi látszunk annak és az energiáinkat viszik el. Mint a tyúknak a tojásait, vagy a tehenek tejét. Állandóan termeled. Ezt mi - szerintem - az Önmagunkkal vívott folyamatos harcnak látjuk, amiben megpróbálunk embernek maradni. Ez az, amit Ti a Realitásnak neveztek, ahol azt hiszitek, amit az energiatemeléshez kell. Akik meditálnak, ők az angyalok által vezetett lények és erről a pályáról ki is lehet lépni ebből.

Ha azt hiszed, hogy a Föld az az Ég, ahol nem könyörögnek fölfelé, akkor addig, amíg ezt nem így hiszed valójában, addig mindenképp Alsó Világban vagy, hisz szerinted van egy Ég is fölötted. A mantra itt nem segít. Ez az állapot sűrűn is változhat, hacsak nem stabilizálod Magad erre a megközelítésre és ha megszállnak, akkor biztos lehetsz abban, a Te világod biztonságban van, hisz onnantól már azt hiszed, amit betáplálnak Neked és annak az Ege az ő világuk, nem a Tiéd. A Tiéd ott van, ahol Te vagy a Saját Világodban az Úr. Egy normális ember ugyanis saját magához nem könyörög, pláne nem a vallási hiedelem-csatornákon keresztül.

A realitásban az életben maradás kulcsa itt van a szemetek előtt! Azokat a háziállatokat az ember is megvédi, akik termelik neki a hozamot. Azokat vágják csak le, akik energiatermelése nem kielégítő és a húsuknak több haszna van. Az állatkertbe kerülés egy mikrokozmosz, ami szimulálja a szabadon élést, itt a cél ugyanaz, ami nálunk és igyekeznek az érdekesebb egyedeket figyelni. Itt az a jó, hogy lehet meditálni. Ami alatt rájössz, hogyan mozdítsd el a tudatpozíciód egy olyan világba, ahol Te határozod meg a sorsod és egyszerűen elmész onnan. A saját valóságodban minden bizonnyal elindul egy kiszabadulási procedúra, hisz ott kell lenned, ahova elmozdítottad a tudatod, nem?

Ehhez pedig nem érdemes könyörögni, elég ha átállsz Belső Programvezérlésre és amikor könyörögnél, ezt erősíted Magadban.