2014. március 28., péntek

Azoknak


akik nem értik a magasabbdimenziós humort, mégis képesek ebben a műfajban nagyot alakítani


1. Amikor Velem kommunikálsz (ööö ahogy jövök lejjebb, ez egyre gázosabb, mert ateista vagyok), arról Én nem tudok semmit, mert teljesen más dolgokkal vagyok elfoglalva, mint egyszerre többezer emberrel tudatchatelni és még a nap sem elég rá.

2. Amikor Velem kommunikálsz, valójában Saját Magaddal teszed. Az alapját egy általam 'norvég-poénnak' elnevezett trükk adja, amiben az volt a feladat, hogy sok kíváncsi norvégot tartsak valamivel úgy otthon, hogy ne essen bajuk. Azt találtam ki, hogy egy pici időzavart hozok létre és a hazatérő tudatot tájékoztatom arról, hogy valaki elfoglalta a testét, míg az otthonülőt arról, hogy valaki épp a saját képben akar a helyébe kerülni. Mivel eltérő időszegmensben voltak, nem tudtak magukban kárt okozni és meglepően sokáig elvoltak.

3. Az angyalkommunikátorod hasonló filozófián nyugszik és hidd el, kevesen gondoltak arra, hogy ezt valaki képes megoldani, mivel ehhez rendkívüli személyiség kell. A köznyelvben kb. olyan, mintha lennének, akik képesek maguktól eljutni a Forrásig.

4. A rendkívüliséget az adja, hogy az ego képes a lemondásra és mindenképp az elfogadható megoldásra törekszik.

5. Velem akkor találkozol először, amikor az Álomfalon átjutottál és lehet, akkor látlak először. Mindent, amit eddig tudtál vagy tanítottak Neked, felejtsd el!

6. Az, hogy Én ki vagyok és hogy nézek ki, attól függ:

a.) vannak-e még félelmeid
b.) milyenek az álmaid
c.) milyenek azok a vágyaid, amikkel szemben a Felszínen tiltakozol
d.) kb. hol húzódik a 'kiugrási pontod'

Mert az, hogy ki vagyok... még azt sem tudod, Te ki vagy. Hogy hogy nézek ki, az attól függ, aki rámnéz.

7. Én a Helyetekben inkább a színészi alakításokra helyezném a hangsúlyt, amiben az a jó, hogy kis segítséget kaptatok. A jó színész igen élethűen alakít és művészi hatást kelt. Ti ezt alapban tudni fogjátok!

8. Eddig meglepő módon a vígjátékok robbantak igazán be, a drámákra nincs túl sok érdeklődés. A pornot akárki nem látogathatja.