2014. március 28., péntek

A klasszikus mágia korszakának vége



Pontosabb úgy, zárt szerverekre költözik.

Elmondom, hogy avult el a teljes tudásod egy röpke perc alatt. Mert amíg Te buliztál, Én azon voltam, előbb elvégzem a Melót, aztán bulizok.

Kérdés az, milyen Melót és hogyan végzem el. Az már függhet Tőlem is. Bár vannak ez ügyben bizonyos Égi Szabályok (nagyon szeretik a szabályokat, Én inkább lefelé vinném a tudatom, ha Én lennék Te), azért van némi mozgásterem. Szakmai szemmel csak annyit mondhatok, szerintem ez egy sikeres vizsga volt. Függetlenül attól, az Alany mennyire volt a tudás birtokában. Később rájöttök, miért.

Szóval egy srác, aki gyerekkorában sok sci-fit olvasott, kerülte a kötelező dolgokat és volt egy ZX-Spectruma is, lenyomhat ilyen menő és neves mágusokat, annak csak egy oka van. Párszor fejreestem (gondolom nem véletlenül) és minden esetben sikerül sikeresen újrarendeznem a tudatom. Vagyis nem őrültem bele, hanem alkotó szellemel álltam a kérdéshez és olyan szintre került az agyam, amit kevesen értenének meg. Ezért mondom azt, hogy az új fejlesztéseimet a barátaimon tesztelem és az ellenségeim ellen vetem be, hogy akárki ne is legyen a barátom. Ilyen környezetbe kerül az, aki ezt a Tudást keresi.

A többi ehhez képest olyan, mintha egy mesekönyvet nyitnál ki és órákat töltenél el annyi hatással, mint így pár perc alatt. Ezért van sok időm TV-zni. Miközben harminc mágus lóg a nyakamon és döbbent fejjel nézik, miket írkálnak ők ide le. Hátha túléli valamelyik, gondoltam besegítek. Szóval jobb, ha különmentek, srácok, legalább lesz egy fejlettebb őslakosságunk, akik között akár élhetünk is. A holo-programozás nem Nektek való dolog, ez már többször kiderült. Csináljátok azt, amihez értetek és Én is teszem azt.

A Világ változik! Érkezik a Vízöntő.