2014. március 27., csütörtök

Halál után



A földi vallások arra törekszenek, hogy befolyásolják az emberek halállal kapcsolatos elképzeléseit. Egy élő se tudja pontosan, mi is az a halál, ezért csak hinni lehet ebben, tudni biztosat nem. Azért próbáljuk meg!

Halálod után magasabb dimenziókba emelkedsz, vagyis a tudatpozíciód feljebb kerül. Ám az agyad holografikus és továbbra is vetíti Neked a 3. dimenziós valóságot, amit Te a Külvilágként érzékelsz. (Ez olyan, mint a Matrix, valójában alszol, csak itt egy űrhajón vagy egy holo-computerhez csatlakozva. Ő a spirituális valóság. Te pedig a játékban vagy, ami egy realitás szimuláció, tele vetített hologramokkal, akik egy vírus miatt átvették a hatalmat a játékban és Te emiatt nem tudsz kijönni) A halálfélelem az egyik dolog, amivel a hatalmat biztosítják Fölötted. A szabadulás egyik útja az, hogy ettől mentesülsz.

Az Élet és Halál Közé Rekedtek világa olyan, hogy aki meghal, az továbbra is vetíti a 3D-t, azaz mindkét irányban 3D a tér, ám az Idő nagy szárnyakra lel. Azaz itt is 3D a tér és minden ugyanolyan, mintha élne. Bár inkább valóság, olyan, mint egy álomvilág. Az, hogy mi az álom és mi a realitás, 3D-ben mindegy. Ugyanúgy fizikai világot vetít és minden attól függ halálod után, mit hiszel a világról és mit tudsz a világról. Eszerint vetítesz ugyanis. Ha az után azt hiszed, hogy a nagyvállalatoké a jövő és mindent megszereznek, mert náluk a pénz és a hatalom, akkor Neked olyan lesz a világod.

Egyszer véget ér egy Közös Út egy Ponton, ahol a Valóságok szétválnak. Amikor letérsz arról az Útról, amit Mások mondanak Neked meg és rátérsz arra, amit Te Magad alakítasz. Ha folyton a haláltól félsz az olyan, mint tönkretenni a repülőút élményét amiatt, mert állandóan attól félsz, hogy a gép lezuhan. Igyanis ha meghalsz, ezt Te nem veszed észre és amit tudsz és hiszel a világról, az hosszabb távon nagyon nem Neked kedvez.

Nekem van egy ÉlményPark nevű holo vállalkozásom, ami olyan szférában alakult, ahova még nem tágult ki a tudomány határa, de a szomszédban van. Legyenek jó nagy cégek monopolhelyzetben, ahogy az Urak szeretik, mire rájönnek, a vallásmaffia karmaiban stratégiai szintű hátrányba kerül az, aki elfogadja azt a világot, ami most ebből szétválik. Az ÉlményPark egy holo-cég, olyan, mint a windows. Ha letöltöd Magadnak, az Asztal a gondolataidban jelenik meg és sokkal többet tud és rugalmasabb, mert a tudatoddal tudsz mindent csinálni. Ahogy feltelepül, azonnal scan&clean indul be és Te is kereshetsz a holoStore-ban, amit csak akarsz.

Ha imádod, az olyan, mintha vallásos áhitattal imádnád a windowst. De Te tudod. Én elhinném Magamról, hogy fejlett lényként tudok élni és viselkedni és a figyelmem sokkal produktívabb dolgok felé fordítanám. "De bárányaim, mondá az Úr..."