2014. március 15., szombat

Emberi agy hypertér


Több éves meditáció volt. Azért nem vette észre senki, hogy valójában milyen komoly dolgot csinálunk, mert kifejlesztettem hozzá egy 'ébertransz' technikát. Ennek lényege az, hogy nem kell - mint a tibeti lámáknak - hónapokra öntudatlan állapotba kerülni hozzá, hanem lehet közben a mindennapi életnek kinéző tevékenységet folytatni. Megjegyzem, ebben a civilizációban lehetetlen lett volna úgy ezt a meditációt elvégezni, hogy az ember lényegében egyedül van hozzá, mert itt még a puszta létezés is költséggel jár és azt valakinek fizetnie kell! Szinte biztos, hogy a hologram automatizmusa segített ennek a technikának a kifejlesztésében, mert ha már belekezdtem, be is kell fejeznem és ez másképp nem történhetett volna meg.

Kellett hozzá még valaki, aki bárhol megtalál, ahova csak helyezem a tudatom. Nekem semmi mást nem kellett tennem, mint a hologram meghatározott pontjaiba helyezni a tudatpozícióm és csak várni, amíg az Illető megérkezik. A gyakorlatban ülni egy lakásban és várni, amíg egyszer csak megszólal a kaputelefon és beengednem azt az Egy Embert. Így lettek a Járatok kifúrva.

A kiegészítő tevékenységet emellett még közvetlenül Két Ember végezte, a biztosítást ehhez Másik Kettő, közvetve pedig Hat Ember, akik biztosították ehhez a feltételeket.

Eredménye a Mi Valóságunkban az, hogy mindenki haza tud jutni abba a tudatpozícióba, ahol az otthona van. Otthon az, ahol otthon érzi magát az ember kiegészítve azzal, hogy mit érdemelt ki és mire van kompetenciája, alkalmassága, képessége és szabad akarata. Mivel a Külvilág állandó (ugyanazt a Környezetet vetíti Neked az agyad, bárhova helyezed a tudatpozíciód), az utazás felületes szemmel nem észrevehető, hogy az az után az életedben bekövetkező Változást ehhez tudd kötni.

A Hypertér Járatok kiépítése értelmetlen lenne azok használata nélkül. Meditációban meg tudod keresni az Állomást, ugyanis a hologram jellegzetességei miatt ezek a Járatok minden emberben megjelentek. Meditációban vagy félálomban (esetleg álomban, ha kapsz külső segítséget) eljutsz oda, megkapod a Jegyedet, megvárod, amíg megérkezik a Szerelvény és beszállsz (belehelyezed a szerelvénybe a tudatod). Ekkor olyasmi a látvány, mintha a Csillagkapu sorozatban lennél, ám amikor kibukkansz a Célnál és kinyitod a szemeid, ugyanaz a világ fogad Téged. Vagy talán mégsem, ám ehhez az átlagnál érzékenyebb embernek kell lenned, hogy megérezd az energiakörnyezet megváltozását. Amivel együtt az emberek is változnak, akiket ismersz, hisz Őket is Te vetíted.

Bővebb információért keress meg gondolatchat-en, ha erre az Oldalra jöttél, már képes vagy Engem is elérni! A holojáték kapcsolódása a következő linken található:  Megtekintés

A holojátékot érdemes úgy értelmezni, hogy abból indultam ki, az ember játékosan könnyebben tanul és könnyebben érti meg a Dolgokat!