2014. március 15., szombat

Prófécia


Most tudtam meg, hogy az nem is számít komoly embernek a szakmában, aki nem képes legalább egy komoly próféciát letenni az asztalra. Erre több megjegyzésem is lenne. Az egyik, hogy mi a szakma definíciója, az lehet teljesen eltérő az Én és mondjuk más nézőpontjából.

- Azt mondtátok, mesterek vagytok.
- Igen!
- Én meg elhittem.

A másik, hogy egy próféciát mindenki egy darab valóságra érti, ami meredek dolog egy olyan helyen, ahol a valóságok szétválnak, mert akkor az a többiben nem biztos, hogy megvalósul. Azért kell, hogy szétváljanak, mert az eltelt időben eltérő fejlettségi szintekre jutottunk és most mindenki hazamegy a saját szintjére. Értelemszerű, hogy egy pénzgenyónak más jövője lesz, mint Nekem. Ezért az Én próféciám megmutatja a többi valóságot is, mi várható ott.

- Mi ez a világvége dolog?
- Pont úgy járnak el Velünk, ahogy mi mondjuk a kutyákkal. A Világ tükör és fraktálban működik.
- Ezt kifejted?
- Hogyan tenyésztünk ki egy új kutyafajt? Keresztezünk egyedeket, majd a születendő alomból eltávolítjuk azokat a kiskutyákat, akik agresszívek, önzők, stb. és csak azokat pároztatjuk tovább, akiknek a viselkedési jellemzői a kívánt irányba mutatnak. Pár generáció és megvan az új kutyafaj. Na ugyanez történik az emberiséggel, csak nagyobb időtávlatban és a világvége az az esemény, ami során eldől, hogy érdemes-e tovább élniük, vagy el kell-e őket távolítani.
- De mi érző lények vagyunk!
- A kutyák is, nem?

A Prófécia

A dolog megértéséhez ismerni kell az emberi fejlettségi szinteket. Ez 5 szintet jelent, aminek jól meghatározható jellemzői vannak. Eddig mindenki egy helyen és időben volt, ami a Forrásvilágokra jellemző. Most lesz, aki újrakezdi, lesz, aki felemelkedik, lesz, aki alábukik. A dologban az a szép, hogy ha a fehér ember nézőpontjából készítem el a próféciát, azt az angyali szintek, egészen másképp értik.




Vagyis örüljetek, pénzgenyók, mert elérhetitek igazi célotok, a teljes szabadságot (állatvilág) és azt a felemelkedést, amit a zsidók kínálnak Nektek (állatkert), mert az angyalok úgy látják, Én önként mondok le a boldog világokról azért, hogy mehessek a pokolba, vagyis maradjak a technikai civilizációban. Az más kérdés, hogy Én (ugye Sátán szolgája) egy érdekes kísérletben veszek részt, hátha sikerül élhető technikai civilizációt létrehozni zöld környezetben. Ha Ti nem lesztek itt, sikerülni is fog, mert lesz olyan, hogy zöld környezet!





Mivel minden vágyatok egy olyan világ, ahol csak Ti vagytok, az a 12% a legalsóban az Ti vagytok! Vagyis sikerült a Terv és teljesülnek vágyaitok.